MM nettibanneri Pphjanmaa 2018 uusi ver2

Mahdollisuus Muutokseen –mediamissio sytyttää seurakuntia ja levittää evankeliumin sanomaa tämän päivän Suomessa.

IRR-TV:n ja paikallisten seurakuntien yhdessä järjestämässä Mahdollisuus Muutokseen –mediamissiossa keskitytään kristinuskon ydinsanomaan: Jumalan armoon ja sovitukseen. Missiossa nostetaan esiin mielenkiintoisia ja koskettavia tositarinoita ihmisistä, joiden elämässä on tapahtunut merkittävä käänne parempaan. Muutoskertomukset todistavat helposti lähestyttävällä tavalla elävästä Jumalasta.

Kampanjan sanoma saavuttaa eri medioiden kautta 90 % kohdealueen väestöstä. Elämäsi Mahdollisuus -kirja, TV, sanomalehdet, ulkomainonta, internet ja sosiaalinen media välittävät mission sanomaa Jumalan aikaansaamasta muutoksesta. Mahdollisuus Muutokseen -mission keskiössä on muutoskertomuksia sisältävä Elämäsi Mahdollisuus -kirja, joka jaetaan kampanja-alueen kotitalouksiin. Muutoskertomuksista on myös tehty lyhytohjelmia ja haastatteluja, jotka löydät osoitteesta www.mahdollisuus.fi ja kootusti YouTubesta.

iso banneri

Medianäkyvyyden lisäksi kampanjassa mukana olevat seurakunnat järjestävät tavoittavia erityistapahtumia kampanjan aikana. Missiosanoman koskettaneille ihmisille tarjotaan mahdollisuutta henkilökohtaiseen keskusteluun. Päivystävä puhelin palvelee klo 8-23, johon voi soittaa ja kertoa halustaan henkilökohtaiseen tapaamiseen. Tapaamistoiveen voi tehdä myös netissä ja tekstiviestillä. Seurakuntalaisista valitut koulutetut kontaktihenkilöt ovat valmiita keskustelemaan ihmisten kanssa ja toimimaan rinnalla kulkijoina.

Kotimaan missioita järjestetty jo kuusi 

IRR-TV:n kotimaan työ lähti voimakkaaseen nousuun vuoden 2011 syksyllä Helsingin seudulla toteutetun Mahdollisuus Muutokseen -kaupunkimission myötä. Tämän jälkeen missioita on järjestetty Varsinais-Suomessa (2013), Kanta- ja Päijät-Hämeessä (2014), Satakunnassa (2015), Kymenlaaksossa (2016) sekä Pohjois-Karjalassa ja Lohjalla (2016).

Missiossa mukana olleilta seurakunnilta kerätyn palautteen mukaan, missio on tuonut paikkakunnalle erityisesti kristittyjen syventynyttä yhteyttä, innostusta ja evankelioimisnäkyä. Se on virkistänyt rukouselämää ja madaltanut kynnystä tavoittaa uusia ihmisiä. Jopa 80% Pohjois-Karjalan mission vapaaehtoisista kokivat, että missiolla on ollut myönteistä vaikutusta keskusteluissa uskosta osattomien kanssa.

Pohjanmaalla suurmissio

Pohjanmaalla järjestettävä mediamissio toteutetaan laajempana kuin aiemmat Suomen mediamissiot. Missioalue kattaa Etelä- ja Keski-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan ja se toteutetaan kaksikielisenä. Yhteistyössä mukana olevat seurakunnat ja kristilliset järjestöt löydät täältä.

Pohjanmaan missiota luotsaa yhdessä IRR-TV:n kanssa paikallisseurakunnat, joista on koottu päätoimikunta. Päätoimikunnassa toimii:
Markku Tuppurainen, pj, Seinäjoen helluntaiseurakunta
Matti Salomäki, vpj, Lapuan tuomiokirkkoseurakunta
Marja-Riitta Ylikangas-Annola, siht., Mustasaaren suom. evl seurakunta
Johan Eklöf, ruotsinkielisen toimikunnan pj, Kristiinankaupungin evl seurakunta
Kai Niemelä, Etelä-Pohjanmaan Kansanlähetys
Ari Auranen, Alajärven seurakunta
Ari Urhonen, Seinäjoen vapaaseurakunta
Kai Juvila, Kokkolan suom. evl seurakunta
Voitto Marjeta, Kälviän helluntaiseurakunta

      - - - - - - - - 

”Mahdollisuus Muutokseen -mission paras anti on siinä, että se voimaannuttaa seurakuntia sen perustehtävään, evankelioimiseen.”
Tino Varjola, Lahden helluntaiseurakunta

“Mediamissio on tämän ajan tapa tavoittaa ihmisiä Satakunnan kaupungeissa ja kylissä. Saamme yhdessä, laajalla rintamalla tehdä Jeesusta tunnetuksi. Mediamissio on prosessina mahdollisuus myös syvemmälle kristittyjen yhteydelle.” Satu Salo, seurakuntalehtori, Nakkilan seurakunta, Satakunnan MM-pastorikomitean pj